Nejnovější recenze ze sekce Roztoky a pomůcky ke kontaktním čočkám
Bausch & Lomb Hyal-Drop multi 10 ml
Anonym
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
- Vhodný na kontaktní čočky
- Zvlhčuje asi nejvíc
- Aplikátor
Dřív jsem o chybách s aplikátorem taky věděl - prý správný postup to řeší.
Ale aby se po stlačení musela lahvička zpátky vytahovat, tak to ne! To je novinka, která celou řadu degraduje do nepoužitelnosti. Listopad 2024.
- Aplikátor
- Není vhodné s kontaktními čočkami
To, že není vhodný pro užití s čočkami jsem věděl.
Dřív jsem o chybách s aplikátorem taky věděl - prý správný postup to řeší.
- Vůbec nepomáhaj, je to jak voda. Po 10 minutách, kdy uschnou, tak je to jako bych si nic nedala.
- Trochu štípou.
- Vysoká cena.
K ničemu.
- Dobrá cena
Není na tom nic zvláštního, je to prostě roztok.
- Tyto kapky mohu naprosto doporučit. Již rok trpím silným syndromem suchého oka způsobeného prací na PC i sledování filmů a hraní her doma na PC. Vyzkoušel jsem kapky Ocutein, Evo Tears Omega, Hylo Gel a Fresh a úleva přišla tak vždy na 1 týden a poté se nepříjemné pocity vrátily, přidaly se další a ještě v horším stavu. Tyto kapky mi byly doporučeny hned po 1. návštěvě očního lékaře a zlepšení je opravdu po takovéto dlouhé době trvání nesnesitelných bolestí úžasné a to i když jsem stále každý den před monitorem.
používám na doporučení očního lékaře, produkt mi vyhovuje
- pomáhá na suché oči,
- bez konzervantů,
- jednorázové balení.
- pomáhá na suché oči,
- bez konzervantů,
- jednorázové balení.
- Při dávkování na noc ráno nemám nepříjemný pocit v oku.
Gel používám na noc jako komplement ke kapkám Thealoz Duo, které používám během dne. Při používání této kombinace mám mnohem méně příznaků suchého oka.
- Rychle ulevuje od nepříjemných pocitů spojených se syndromem suchého oka.
- Šikovné dávkování.
- Vhodné v kombinaci s Thealoz Duo Gel (na noc).
Tyto kapky velmi doporučuji. Ihned po prvním výrazně zlepšily mé problémy se suchým okem (konkrétně dysfunkcí meibomových žláz). Používám pravidelně několikrát denně a zejména při dlouhé práci u počítače.
- Ulevuje od pocitu škrábání v oku.
- velice nepraktický dávkovač (musí se silou stisknout a "poskočí", takže to svádí k mrknutí)
- dávkovač často nedá celou kapku, takže se kapka neodpojí a visí na dákovači a člověk s tím musí mávat aby se uvolnila
- kapka vydaná dávkovačem je VELMI malá (cca 3x menší než u HYLO Comod a dalších kapek) a musím sí jich dávat více najednou
- po nakapání mě svědí vnitřní koutek (tento problém nemám u konkurečních kapek - např. Thealoz Duo nebo obyčejné borové kapky)
Mě osobně velmi nevyhovují. Mnohem více mi vyhovují konkurenční přípravky - např. Thealoz Duo nebo Acidi borici aqua ophthalmica.
- Uleví pocitu škrábání v oku.
- Pomáhá a funguje jak má.
Po zánětu trojkl.nervu musím používat kapky na zvlhčení oka, které není již úplně v pořádku. Pomáhají mi, bez nich si nedokážu jít večer lehnout, protože oko je po celém dni unavené.
- Uleva oci, pri praci na pc
- Hrozny system davkovani, nekkdy musime zmacknout 2x, nez vubec neco kapne.....o nervy :D
byli nám doporučeny zdravotní sestrou z neonatologie, tak asi není co řešit
DOPORUČUJI
- Účinnost prumerna
- Co se týče funkce kapání, tak snad nejhorší jaké jsem kdy měla, musíte někdy opakování a težce mačkat než vůbec tu tekutinu dostanete ven.
Existují lepší.
Používám na suché oči- super
- Větší balení v této cenové kategorii
- Pálí mě oči
- Oči jsou více suché, při užití ostatních roztoků se toto neděje!
Účel pro některé plnit budou, většine nevadí, no mě jo. Ostatní roztoky to nedělají, musím zanechat minimálně podprůměrnou recenzi.